Başkan Büyükgöz'ün anne acısı....

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Fatih Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda yatan annesi Selfiraz Büyükgöz hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 13:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
107 okunma
Google News
80 yaşında olan merhumenin cenazesi, 8 Nisan pazartesi günü ikindi namazına müteakip Darıca Emek Mahallesi, Fatih Camii’nden kaldırılacak.
 
Annesinin vefat haberini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile paylaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz: “İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Muhterem Validem Selfiraz Büyükgöz, Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Cenazesi yarın ikindi namazına mütakip Darıca Emek Mahallesi, Fatih Camii’nden kaldırılacaktır. Rabbim; kıymetli Validemin kabrini nur, mekânını cennet, makamını âli eylesin. Ruhu için el-Fatiha…” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.