Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi İYİ Parti’de…

Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Fikret Torun’un arından Meclis de görev yapan Aylin Pehlivanoğlu da İYİ Parti’ye katıldı. Yeni isimlerin rozetlerini İl Başkanı Demirci ile aday Demirci taktı.

Siyaset Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 00:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
158 okunma
Google News

 

        Geçtiğimiz günler de İYİ PARTİ rozetini takan Fikret Torun’la birlikte, Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi Şekerpınar Mahalle Başkanı Aylin Pehlivanoğlu ve Atatürk Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Osman Özdemir’de İYİ Parti saflarına katıldı.

 

          Pehlivanoğlu’nun rozetini İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur, Özdemir’in rozetini Şevki Demirci takdim etti. Her iki isminde oldukça heyecanlı oldukları törende, Pehlivanoğlu şu değerlendirmelerde bulundu; Bugün itibarıyla Çayırova’mızın istediği ve beklediği bu ittifaka bizlerde desteğimizi açıkladık. İlçemiz için hayırlı olacağına yürekten inanıyorum. Çayırova İYİ Olacak dedi.    Özdemir’de; çok heyecanlı olduğunu ve bu ittifakın mutlaka başarıya ulaşarak, özlediğimiz Çayırova’yı elbirliğiyle yarınlara taşıyacağız dedi.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.