Darıca Kaymakamlığı'ndan misafir çocuklara jest..

Darıca Kaymakamlığı Deprem bölgesinden gelen ilçeye yerleşen aileleri ile çocukları ilçede bulunan Darıca Hayvanat Bahçesi’ne götürdü.

Gündem Yayın: 07 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 07.03.2023 22:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
158 okunma
Google News

 Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın da katıldığı gezide minikler aileleriyle güzel bir gün yaşama fırsatı buldu. Ziyaretçiler hem barınaklardaki hayvanları inceleme fırsatı buldu hem de alanı gezerek stres atmaya çalıştılar. Darıca Kaymakamı Yüksel KAra “Deprem bölgesinden gelip ilçemize yerleşen çocuklara güzel bir gün yaşatmak adına bu programı düzenledik. Darıca Hayvanat Bahçesi yetkililerine teşekkür ederiz”  şeklinde konuştu.  “Zor günler yaşadıklarını” dile getiren ziyaretçiler ise Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Hayvanat Bahçesi yetkililerine “teşekkür ettikleri”ni dile getirdi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.