Gebze’de uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Gebze ve İzmit’t polis tarafından uyuşturucu satıcılarına ve ticaretine yönelik yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen nakit para ile olaylarla ilgisi olduğu belirlenen 8 kişiyi yakalandı.

Asayiş Yayın: 27 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.04.2023 13:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
172 okunma
Google News

Emniyet’te işlemleri tamamlanan şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından   İzmit ve  Gebze ilçelerinde 3 olayda toplam 8 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerle ilgili yapılan aramalarda  87 gr sentetik kannaninoid, 71 adet ecstasy, 1 gr metamfetamin, Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 425 TL nakit para ele geçirildi. Ya Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilerek adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen F.D , H.Ö ve E.E isimli 3 şüpheli şahıs tutuklandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.