Gebzeli yazar Resul Orman ödüllendirildi

EVRENSEL KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ’NE İKİ ULUSLARARASI ÖDÜL

Kültür Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 23:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
205 okunma
Google News

Evrensel Kültür ve Sanat Derneği’miz için uluslarası büyük onur; Evrensel Kültür ve Sanat Derneği İran'da düzenlenen Tebriz Azad Üniversitesi  Humaye Rahmet Şiir Festivalinden iki Şair-Yazar'ı ödüle layık görülerek bu alanda yeni kurulan bir dernek olmasına rağmen üst düzey bir başarı elde etti. Binlerce yarışmacı arasında ödüle layık görülen yazarlarımız dördüncülük ödülünü alan Şair-Yazar Atakan Daşdan ve beşinci olan Evrensel Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Araştırmacı-Yazar Resul Orman oldu.

Konuyla ilgili Şair-Yazar Atakan Daşdan: “Çok mutlu oldum, bir eserin değer görmesi kadar güzel bir şey yok, burada ödülü derneğimiz adına, Türkiye adına ve iki yazar olarak almak çok mutluluk verici” şeklinde duygularını ifade etti.

Konuyla ilgili olarak Resul Orman ise:“İlk şiirimde ödüle layık görülmek çok güzel bir husus, şiir yazdıktan sonra bunu düzenleme hususunda bana yardımcı olan Şair-Yazar Yasin Pamuk ve Şair-Yazar Nedret Demir hocalarıma teşekkür ediyorum. Ödülü BEN değil BİZ aldık, belki yeni kurulan bir aile olabiliriz ama güçlü ve hayalleri olan Kültür ve Sanat'ı ilmi açıdan çok iyi noktalara taşıyacağız. Bunu Evrensel Kültür ve Sanat Derneği olarak tüm üyelerimizle bir bütün içerisinde gerçekleştireceğiz” diye açıklama yaptı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.