GTO, Prof. Şahin’i konuk etti

Gebze Ticaret Odası’nın Nisan ayı Meclis toplantısı tamamlandı. GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu’nun yönettiği oturumda GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş nisan ayı faaliyetlerini anlattı.

Ekonomi Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 16:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
191 okunma
Google News

 

GEBZE ÇÖREĞİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Aslantaş’ın yaptığı faaliyet raporunun okunmasında en dikkat çeken çalışmanın geçtiğimiz yıllarda coğrafi işaret belgesi alan Gebze Çöreği’nin ramazan bayramı arefesinde Gebzelilere ikram edilmesi olmuştu. Tarihi Çoban Mustafapaşa  Külliyesinin  bulunduğu Kent Meydanı’nda dağıtımı yapılan çörekler bölgemizdeki yaygın medya kuruluş temsilcilerinin sayesinde Türkiye gündemine oturdu.  Gebze Ticaret Odası’nın bu çalışması Meclis’de dikkat çekti.

BU AYIN KONUĞU BAH AKADEMİK DİREKTÖRÜ PROF DR.   ŞAHİN

GTO Meclisi’nde Nisan ayının konuğu ise yakınlarda  Darıca Bayramoğlu’nda yeni hizmet binasıyla açılışını yapacak olan BAH Akademik Direktörü Prof. Dr. Şahin oldu. Prof. Dr. Şahin GTO meclis üyelerine kanserin tarihi gelişimi ve bugünkü durumuyla ilgili bilgiler verdi. Oturumun sonunda  BAH Direktörü  Prof. Dr. Şahin’e hediye verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.