Güvenç' ten Köylerde Gövde Gösterisi

Tepemanayır ve Kargalı köylerinden vatandaşlar İYİ Parti'nin seçim ofisini ziyaret ederek Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç'e desteklerini iletti.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 02:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
136 okunma
Google News

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç'e köylerdeki hemşerilerimden destek ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta birçok köyden gençler, İYİ Parti'nin Gebze'deki Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, Sadık Güvenç'e desteklerini dile getirmiş, seçilmesi için çalışacaklarını söylemişti. Dün de Tepemanayır ve Kargalı köy sakinleri  yine SKM'yi ziyaret etti. Köylüler, "Sadık Güvenç içimizden biri. Gebze'yi iyi yöneteceğini ve sorunlarını çözeceğini biliyoruz. Bu nedenle seçimde Sadık Güvenç'in yanındayız" dedi. Hemşerilerinin arka arkaya desteklerinden memnun olan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç ise teşekkürlerini sundu. Güvenç, "Bu güç ve destek bizi 31 Mart'ta zafere taşıyacak" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.