Kaya 14 Mayıs'ın şifrelerini paylaştı...

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve SKM Başkanı Hasan Özdemir bölge basınını iftar sofrasında ağırladı.

Siyaset Yayın: 03 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.04.2023 06:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
139 okunma
Google News

 Dün akşam   Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde hizmete açılan SKM binasında   Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın ev sahipliğindeki iftar sofrasına, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan İlçe Başkan Vekili Raif Öztürk, İlçe Başkan Yardımcısı Selim Malkoç, İlçe SKM Başkanı Hasan Özdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş  İlçe Yöneticileri Halim Turgut ve bir çok ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile yerel medya mensupları katıldı.  

KAYA: “AÇIK ARA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

İftar programında, seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Recep Kaya, seçimlerin galibinin yine Ak Parti olacağını ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanlığı seçimini açık ara farkla kazanacağını dile getirdi. Gazetecileri ağırlayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaya 14 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde yapılacak çalışmalar ve aday adaylık süreçleriyle ilgili açıklamada bulundu.  Kaya, “Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirdiğine” dikkat çekerken  AK Parti olarak bölgenin gelişimi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve bu çalışmaların meyvelerini de aldıklarını ifade etti. Başkan Kaya  yaptığı konuşmada şu ifadeler yer verdi: “Kampanya programımız kapsamında her gün dört yüz kırk eve ziyaret yapacağız. Esnaf ve hane ziyaretlerini zaten her gün gerçekleştiriyorduk. Türkiye’de bir ilk olarak Sosyal Medya ekibimiz var, yine bir ilk Gençlere yönelik yaşam koçluğu yapacak ve psikolojik destek verecek 30 kişilik ekip oluşturduk. Bu ekip her akşam kafelere, kahvelere gidip gençlerle konuşacak. Onların isteklerini dinleyecek. Biz Gebze’de start verip, sahaya inip seçim atmosferini getirmezsek, seçim süreci başlamıyor. SKM’yi o yüzden başlattık. Gebze seçim havasına girdi. Gebze’de daha iddialı başka bir SKM daha yok. Muhalifler çok hırçınlaştı ama onların seviyesine inmeyiz.”  

KAYA:"CUMHURBAŞKANIMZIN TALİMATLARINI UYGULUYORUZ"

SKM binasının açılışıyla ilgili olarak Kaya “Cumhurbaşkanımızın talimatı şudur ki çok şaşalı programlar yapılmayacak. Sesli propagandalar yapılmayacak. Bölgemize gelen depremzedelerle yakından ilgileneceğiz. Özellikle şunu söylemek istiyorum ki depremzede vatandaşlarımıza bir sıkıntınız var mı diye sorduğumuzda; Büyük çoğunluğu hayır diyor. Niye çünkü büyük çoğunluğunun ihtiyacını zaten komşuları görmüş. Biz çok büyük bir Milletiz. Zaten uluslararası arenada bu yaşanan böylesine büyük bir felaketin yaralarını sarmak için hiç zaman kaybetmeden gittik ve o yaraları kısa zamanda çözdük. Yanlış anlamayın siyaset yapmak için söylemiyorum biz deprem bölgesine gittiğimizde sayın Kılıçdaroğlu'da oradaydı inanın üç beş araba giydirmişler kimsenin taktıkları yok. Hatay'da hiç bir şey yapmamışlar Kocaeli Büyükşehir başkanımız oradaki tüm ihtiyaçları karşılamıştır. Şimdi Türkiyede bu milletin bu sıkıntılı günlerinde bakanlarımız, Milletvekillerimiz, herkes oradayken birileri hala çarpıtarak siyasi rant peşinde. Mübarek Ramazan Ayındayız. Güzel işler yapalım kardeşliğimiz pekişsin. SKM'mimizi Gebze'nin girişine açtık. Hayırlı işler yapmak isterseniz Allah'da yardımcınız olur. Burası nasip oldu. 20 gün gibi kısa bir sürede hepsini tamamladık. Açılışımız siz basın mensuplarıyla yaptık. Değerli Biz SKM başkanımız Hasan Özdemir teşkilatımızda çok önemli görevler yapmış şu anda Gebze Meclis üyesi olarak görev yapıyor. Biz ona görevi tebdil ettik sağolsun hemen aldı ve kısa sürede tüm çalışmaları Tamamlayarak start verdi. Bundan sonra hem parti yöneticilerimizi hem de STK'larımız SKM'de ağırlayacağız. Burası Gebzemizin buluşma ve Türkiye yüzyılına açılan kapısı Olacak” şeklinde konuştu.

ÖZDEMİR'DEN "BEREKET VE HOŞGÖRÜ" VURGUSU

SKM Başkanı Hasan Özdemir ise Ramazan ayının bereketini ve hoşgörüsünü vurguladı. Özdemir, bölge basınının sürekli olarak gelişen bölgeye dair haberler yapmalarının da bölgenin gelişimine katkı sağladığını ifade etti. İftar yemeği, bölge basını çalışanlarının birbirleriyle kaynaşması için de bir fırsat sağladı. Yemekte, bölgedeki son gelişmeler, projeler ve yatırımlar hakkında da sohbet edildi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.