Okay Yıldırım "Darıca’nın sorunlarını çözmeye talip"

Bölgemizde yıllarca çeşitli kademelerde eğitimci olarak görev yapan Okay Yıldırım emekliye ayrılmasından sonra 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Meclis Üyeliği başvurusunda bulundu.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 00:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
419 okunma
Google News

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Saide Arslan’ın Meclis üyeliği listesinden kontenjan kısmından aday olan Yıldırım  “31 Mart 2024 yerel seçimlerine meclis üyesi kontenjan adayı olarak; Darıcalılara hizmet etmek istiyorum” dedi.   Yıldırım “Çok değerli arkadaşlarımın dostlarımın teveccühü ve destekleri doğrultusunda Darıca Cumhuriyet Halk partisi'nde" Doğru hizmet, doğru yönetim " anlayışı ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerine meclis üyesi kontenjan adayı olarak; yine sizlere hizmet etmek istiyorum. Bu doğrultuda çıkmış olduğum bu yolda, Cumhuriyetin değerlerini Darıca halkının omuzlarında yükselterek onlara hak ettikleri hizmeti *"Dürüst İnsan, Doğru Hizmet "* anlayışı ile sizlerin de desteklerini bekliyorum. Rabbim çıktığımız bu yolu *" Dürüst İnsan, Doğru Hizmet* "anlayışından ayrılmadan sizlere hizmet etmeyi nasip etsin inşallah” diye konuştu.

OKAY YILDIRIM’IN ÖZGEÇMİŞİ

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde 1959  senesinde doğan Yıldırım, Yavuz Selim Öğretmen Okulu ve Ankara Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldu. İlk olarak Mersin’in Anamur ilçesinde eğitimcilik hayatına 1979 yılında başlayan Yıldırım Anamur’da görev yaptı. Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 1996 yılından bu yana görev yapan Yıldırım  Süreyya Yalçın, Faik Şahenk İlköğretim Okulu, Aslan Çimento İlkokulu, Servet Çambol İlkokulu ile Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda görev yapan Yıldırım 15 Şubat 2024 tarihinde emekliye ayrıldı. Okay Yıldırım evli ve 2 çocuk babası..

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.