Anlamlı ziyaret

Nesiller Sevgiyle Buluşuyor: Torunum Olur Musun? Projesi kapsamında resmi huzurevinde bakım ve koruma altında bulunan kadın yaşlı bireyler ve Çocuk Evleri Sitesinde bakım ve koruma altında bulunan okul öncesi çocuklar ile dördüncü kez bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 12 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.08.2024 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
213 okunma
Google News

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen  “Nesiller Sevgiyle Buluşuyor:  Torunum Olur Musun? Projesi kapsamında resmi huzurevinde bakım ve koruma altında bulunan kadın yaşlı bireyler ve Çocuk Evleri Sitesinde bakım ve koruma altında bulunan okul öncesi çocuklar ile dördüncü kez bir araya gelinerek boyama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan 65 yaş üstü davetliler ile çocukların etkinlik boyunca oldukça eğlenceli vakit geçirdikleri gözlemlendi. Gebze Huzurevi Müdürü Özgür Arden Avinç ve Çocuk evleri Sitesi müdürü Abdullah Örnek etkinliğin oluşmasına katkı sağlayan Kudret Sekban, Mine Öztürk, Pelin Acar ve Mukadder Doğanay’ a teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.