ATATÜRK MAHALLESİNİN İLK MUHTAR ADAYI TUNÇEL

Çayırova Atatürk mahallesi'nde geniş bir kesim tarafından tanınan Hakan Tunçel, 46 yıldır yaşadığı mahallesi için muhtarlık adaylığını açıkladı.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2023 01:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
193 okunma
Google News

Atatürk mahallesinin daha yaşanılabilir bir mahalle olabilmesi için birbirinden farklı projelerinin  olduğunu  söyleyen Tunçel önümüzdeki günlerde bu projelerin detaylarını Atatürk mahallesi sakinlerine açıklayacağını bildirdi.

Adaylığını açıklayan Hakan  Tunçel gazetemize yaptığı açıklamada
“Daha yaşanabilir bir mahallenin oluşması adına bütün siyasi parti mahalle başkanlarıyla, il dernek başkanlarıyla kurum ve kuruluşlarla ortak akıl çerçevesinde hareket ederek, projeler sunarak ve uyum içinde hareket ederek  birlikte arzulanan ortamı oluşturmak için yola çıktım. Tek hedefim  eski bir mahalle olan Atatürk mahallesinin kupon bölge olarak tanınması seçildiğim taktirde Muhtarlık kapımızı Atatürk mahallesi sakinlerine daima açık tutacağım" dedi 

HAKAN TUNÇEL KİMDİR 

1978 doğumlu olan Hakan Tunçel  evli ve üç çocuk babası.
46 yıldır Çayırova Atatürk mahallesinde ikamet eden Tunçel  siyasi parti yöneticiliğinin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkan vekilliği  ve yöneticiliği yapmıştır Şu an Çayırova Kent konseyi engelli meclisi başkan vekili olan Tunçel görevini başarıyla devam ettirmektedir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.