Başhekim Emre: "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını" kutlarım

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Emre 24 Temmuz basın hayatından sansürün kaldırılması nedeniyle kutlanan gazetecilerin günüyle ilgili mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2024 01:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
104 okunma
Google News

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Arif Emre yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, bölgemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan, zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını" en içten dileklerimle kutlar, çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diler,  görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden değerli basın çalışanlarını  saygı ve rahmetle anıyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.