Beylikbağı SKM törenle hizmete açıldı

Gebze Beylikbağı Sarı Cami Meydanı’nda AK Parti Gebze yeni SKM binası törenle açıldı. Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaya prorgama TOGG ile geldi.

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 09:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
154 okunma
Google News

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Meydanı dolduran vatandaşların coşkusu ile adeta mitinge dönüşen programda konuşmacıların sözleri sık sık atılan sloganlarla bölündü. Açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Yasemin Özdemir, Hasan Soba ile il ve ilçe yöneticileri de katıldı.

 

KAYA: “14 VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

 Programın ilk konuşmacısı AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Her gün seçime hazır olan bir teşkilat olarak süreci başlatmış olduk. O günden beri Gebze’de kapı kapı dolaştık. Süreç başladı dedik, hemen yalanlara başladılar. Neymiş Gebze’nin vekili yokmuş. AK Parti olarak Gebze’den seçilebilir yerden inşallah iki adayımızı Ankara’ya yollayacağız Allah’ın izniyle. AK Parti olarak Kocaeli’de 14 vekilin 14’ünü de çıkarmak için son güne kadar çalışacağız. Bize vekili yok diyenlerin listesine bakıyoruz üst sıralarında Gebzeli vekil yok. AK Parti’nin vekil listesi pırıl pırıl, tertemiz. Birileri gibi şehit yakınlarına küfür eden bir vekilimiz yok. PKK’dan tutuklanan, millete yalan söyleyen vekilimiz yok. Bundan dolayı 14 vekili de birden hak eden AK Parti’dir” dedi. “

BÜYÜKAKIN: “MUHTEŞEM KALABALIK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Muhteşemsin Beylikbağı, muhalefetin iki genel başkanla yaptığı mitingden daha kalabalıksın Beylikbağı. Zaten Beylikbağı böyleydi değil mi, hep coşkuluydu, Cumhurbaşkanımızın yanındaydı.” Diye konuştu.

 

BÜYÜKGÖZ  TOGG’LA GEDİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sözlerine “Tarihte az insana nasip olan böylesi coşkuyu yaratan insan burada da gençlerin kalbinde. Bugün burada bu güzel açılışta bir arada bulunduk ama tüm bu güzelliklerin arasında bir serüven var. Bu ülke hangi şartlarda yönetiliyordu, hangi şartlara getirildi? Bugün Erdoğan gitsin diyorlar. Şöyle bir beyin fırtınası yapalım. Ne yapmış Erdoğan, enflasyonu yüzde 5’lere kadar düşürmüş, ev sahibi oranının yüzde 73 olduğu bir duruma getirmiş. Bugün buraya yapamazsınız, üretmezsiniz, satamazsınız dedikleri Togg’la geldik” ifadeleri ile devam etti. “

 MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BEYLİKBAĞI’NA HİTAPE TTİ.

Açılışta konuşma yapan bir diğer isim olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Hasan Soba, Yasemin Özdemir ve Sami Çakır da birer konuşma yaptı. Konuşmaların tamamlanmasından sonra SKM törenle hizmete açıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.