Çayırova Milli Eğitim’de devir teslim töreni….

Milli Eğitim camiasında deneyimli bir isim olan Recep Demir, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Eğitim Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 01:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
106 okunma
Google News

Demir, görevi, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Azmi Tunç’tan devraldı.

 

Recep Demir, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, Çayırova'daki eğitim kalitesini artırmak için kapsamlı bir çalışma yürüteceğini belirtti. Demir, eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsur olduğunu vurgulayarak, "Çayırova'da eğitimin çıtasını daha da yukarı taşımak için öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve velilerimizle birlikte çalışacağız" dedi.

 

“HER ÖĞRENCİNİN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARMAK ÖNCELİĞİMİZ”

 

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir, her öğrencinin potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarmayı ve onların geleceğe güvenle bakmalarını sağlamayı birinci öncelik olarak belirlediklerini ifade etti. Eğitimde yenilikçi yaklaşımların önemine değinen Demir, "İlçemizi eğitimde örnek bir yer haline getirmek istiyoruz" diye konuştu.

 

“EĞİTİMİN HER AŞAMASINDA KALİTEYİ ARTIRACAĞIZ”

 

Okulların fiziki yapılarından öğretmenlerin mesleki gelişimlerine kadar birçok alanda iyileştirme çalışmalarına hız vereceklerini belirten Demir, eğitimde kaliteyi artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, öğrencilerin sadece akademik değil, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da gelişimini destekleyecek projeler geliştireceklerinin altını çizdi.

 

“ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Öğretmenlerin eğitim sürecindeki kritik rolüne dikkat çeken Demir, "İyi eğitim, iyi öğretmenlerle mümkündür. Bu nedenle öğretmenlerimizin motivasyonunu yüksek tutmak ve mesleki gelişimlerini desteklemek için çeşitli projeler geliştireceğiz" dedi.

 

“EĞİTİMDE SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Demir, Çayırova'da eğitimde sürdürülebilir başarılar elde etmek için herkesin el birliğiyle çalışacağını belirterek sözlerini tamamladı. "Eğitimin toplumsal kalkınmanın temeli olduğuna inanıyoruz ve bu inançla ilçemizi daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Ayrıca 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının başta Çayırova olmak üzere ülkemiz için hayırlar getirmesini; başarılı, sorunsuz ve huzurlu bir yıl olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.