Çayırova'yı sel bastı

Çayırova’da öğleden sonra akşama doğru aniden bastıran şiddetli yağış ilçe meydanındaki bazı ev ve işyerlerinin su basmasına neden oldu. Ancak, hem Büyükşehir hem de Çayırova Belediye ekiplerinin vatandaşların imdadına yetişti

Gündem Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 01:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
93 okunma
Google News

 

BELEDİYE EKİPLERİ ARAÇLARLA GÖREV BAŞINDA

Çayırova’da öğle saatlerinde meydana gelen sağanak yağış sonrasında Yenimahalle başta olmak üzere bazı caddeler sel altında kaldı. Şiddetli yağış nedeniyle bazı işyerlerini su bastı. Su basması nedeniyle vatandaşlar ev ve işyerlerindeki suyu boşaltmak için yoğun gayret gösterdi.  Öte yandan Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi’ne bağlı itfaiye ve İSU ekipleri su basan yerleri boşaltmak için yoğun gayret gösterdi.

ESNAFTAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

                Öte yandan  Çayırova Yenimahalle’de esnaflık yapan 68 yaşındaki Hubiyar Doğan, işyerindeyken aniden yağış nedeniyle caddenin suyla dolduğunu kısa sürede dükkanının su bastığını bundan dolayı mağdur olduğunu ifade etti. Uzun süre dükkanındaki suları tahliye etmek için uğraşan esnafın yardımına Çayırova ile Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler ve İSU görevlileri koştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.