Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gazetecilerle sahurda buluştu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bölgemizde görev yapan basın mensuplarıyla sahur vakti buluştu.

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 12:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
187 okunma
Google News

                31 Mart yerel seçimlerine hazırlanan mevcut  Darıca Belediye Başkanı, AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı  Muzaffer Bıyık, basın mensuplarıyla  Dudayev Parkı sahildineki belediye tesisleri olan Balıkçı Restaurantı’nda sahurda  basın mensuplarını ağırladı.    Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık projeleriyle ilgili de  bilgi  verdi.   Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hüseyin Öziri ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda  çok sayıda medya mensubu hazır bulundu.  Sahur yemeği öncesi basın mensuplarına “hoş geldin” diyen Başkan  Bıyık programla ilgili olarak  “Bölgemizdeki basın mensuplarımızla, düzenlemiş olduğumuz sahur programında bir araya gelerek soframızı paylaştık. Beş yıllık süreçte yapmış olduğumuz çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz, yeni dönemde de yapacağımız projelerimizi paylaştığımız programımıza katılan basın mensuplarına katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum.”  Şeklinde konuştu.

BIYIK “DARICA’DA HUZURLU ORTAM VAR”

 31 Mart yerel seçimleri süreciyle ilgili olarak “kavgasız gürültüsüz patırtısız bir seçim ortamı var.  Sadece bazen adayların afişlerinin kesilmesi var. Benim de afişlerimin kesildiğini görüyorum. Başkalarının afişlerini keserek demokrasi yarışı olmaz.  Afişleri kesenleri kınıyorum.  Bu işi bizim üstümüze yıkmak isteyenler var.  Bu beni üzüyor. İnşallah, bundan sonra ne benim ne de bir başkasının afişinin yırtıldığı bir süreç olmaz” diye konuştu. 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak Bıyık “1 Nisan sabahı yeniden bu ilçenin sokaklarında olacağız. 1 Nisan sabahı yeniden belediye başkanıyım” diye konuştu.

OSMANLI ŞERBETİ…

Konuşmaların tamamlanmasından sonra Bıyık  aralarında gazetemiz genel yayın yönetmeni Yakup Uzun’un da bulunduğu basın mensuplarına Osmanlı şerbeti ikram etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.