Darıca'da 3. kısa filim yarışması festivali....

Darıca Kısa Film Yarışması’nın başvuruları başlıyor

Kültür Yayın: 23 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2024 21:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
184 okunma
Google News

. Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 3’ncüsü düzenlenecek olan ve ‘’Şehir Komşuluğu’’ temalı yarışmanın Jüri üyeliklerini; Aydın Sarman, Osman Büyükercan, Uğur Yağcıoğlu, Etem Caner Karaüç, Deniz Gök ve Ali Fuat Pekzeren yapacak. Yarışmanın ön jüri üyeleri ise Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo ve Televizyon Bölümü Öğretmenleri olacak.

30 Ekim 2024 tarihinde başvuruların son bulacağı Kısa Film Yarışmasında 1’nciye 100 bin TL, 2’nciye 50 bin TL, 3’ncüye 30 bin TL, mansiyon 20 bin TL verilecek. Her geçen gün giderek azalan komşuluk ilişkilerinin konu edileceği Şehir Komşuluğu’nun temalı kısa film yarışması Darıca’nın tanıtımında da önemli rol oynayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.