Darıca’da aile faciası

Darca’da boşanma aşamasında olan bir şahıs Gebze Adliyesi’nde görülecek duruşma öncesinde boşanma aşamasında olan karısı ile 2 çocuğunu silahla vurdu.

Asayiş Yayın: 04 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.07.2024 16:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
231 okunma
Google News

 Yaralı anne ile iki çocuğu Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne 112 ekipleri tarafından kaldırıldı.  Alınan bilgilere ve iddialara göre; Darıca Bağlarbaşı Mahallesi  Tuzla Caddesi üzerindeki İyigün Sİteis’nde yaşayan 39 yaşındaki Semiha .K’nın  evine akşam saatlerinde boşanma aşamasında olan daha önceden 2 kez uzaklaştırma kararı bulunan bir fabrika işçisi olan Selahattin .K geldi.

DURUŞMA ÖNCESİ SİLAHLI SALDIRI…

Tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin .K eşinin ve biri 14 yaşında olan Y.K’ye  diğeri 17 yaşında olan İ.K’ye ateş etti. Komşuların durumu 112’ye bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralı anneyi ve iki çocuğu ambülansla çevredeki sağlık kuruluşlarına sevk etti. Yaralıların hastanede tedavileri sürüyor. Polis kısa sürede saldırgan S.K’yı yakaladı. Öte yandan Gebze Adliyesi’nde dün saldırganın aile içindeki diğer fertlerle duruşmasının olduğu öğrenildi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.