Darıca’da kahreden kaza:

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında annesinin yanında bebek arabasında bulunan 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 16:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
166 okunma
Google News

 

 Alınan bilgilere ve iddialara göre Darıca’nın Kazım Karabekir Mahallesi’nde çocuk parkı önünden karşıdan karşıya geçmeye çalışan hamile olan 29 yaşındaki  Ceylan şahin ile yanında yanında bulunan 3 yaşındaki Gülbeyaz Şahin ve bebek arabasında bulunan  2 yaşındaki  Elis Ada Şahin, geri geri gitmeye çalışan iş makinesinin altında kaldı. Kazada bebek arabasında bulunan 2 yaşındaki Elis Ada Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan hemen sonra 112 ekipleri tarafından anne ile yanındaki çocuğu Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.