Darıcalı Kamil Uysal dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Darıcalı Kamil Uysal dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan Yerli Cami’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazını ardından Kamil Uysal dualarla ilçedeki Yerli Mezarlığı’ndaki kabrinde defnedildi.

Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 23:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
140 okunma
Google News

Cenaze namazına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BÜYÜKŞEHİR’İN  KÜLTÜR ANSİKLOPEDİSİNE KÜLTÜREL KATKI SUNMUŞTU

Geçtiğimiz 2023 yılının son baharında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve yayınlananan Kocaeli Kültür Ansiklopedisi’ne de  Uysal Darıca İle ilgili katkılar sunmuştu.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE  AMELİYATA ALINMIŞTI

Merhum Uysal geçtiğimiz hafta yaptığı sosyal medya paylaşımında “Nasipse ameliyata hazırız” ifadelerini kullanmıştı. Gazete Ulus olarak merhuma Allah’dan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz…

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.