DDC Makina'dan sağlığa önemli destek

İMES OSB'de faaliyet gösteren DDC Makina, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün konfeksiyon temizlik malzemeleri ihtiyaçlarına destek kararı aldı.

Ekonomi Yayın: 08 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.08.2024 14:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
159 okunma
Google News

 

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasına 'hayırlı olsun' ziyareti yapan DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile bir araya geldi. Öztürk , Kadıoğlu'nun çalışmalarını yakından bildiklerini ve çok başarılı bulduklarını  söylerken , iki isim sağlık ve sanayi sektörlerine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

ÇİN, TÜRKİYE'DEN  GERİDE

Ziyarette ; Başkanı Öztürk, DDC Grup ve DDC Makina hakkında  Kadıoğlu'na  bilgiler verdi.  Türkiye'de tuvalet kağıdı ve kağıt havlu üreten makinayı imal eden firma olarak , DDC 'nin Dünya'da Türkiye'yi temsil ettiğine   dikkat çeken Muhammet Öztürk , '' Kocaeli Üniversitesi ile çözüm ortaklığı yapıyoruz. Yerli ve milli markamız DDC Makina, bu alanda  sadece İtalya ile yarışıyor. Çin 'de sektörde ileride ama, bizden gerideler. '' dedi. 

DDC Grup bünyesinde yer alan DDC Enerji ve DDC Reklam hakkında da konuşan Öztürk, kurumsal firmaların açık hava uygulamalarını yaptıklarını , Ebebek 'e beş yıldır hizmet verdiklerini ve bugüne kadar 250 Ebebek mağazası kurduklarını anlattı. Öztürk, Bursa ve Adapazarı bölgelerindeki sanayi kuruluşlarının kömür ihtiyaçlarını  ise DDC Enerji'nin karşıladığını dile getirdi. Öztürk, yakında kağıt üretimine başlayacaklarına da  vurgu yaptı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

DDC Grup'un ''sosyal sorumluluk projesi'' kapsamında, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne yaptığı ziyaretinde ,  Müdür  Kadıoğlu'nun çalışmalarını yakından bildiklerini dile getiren  DDC Makina  Başkanı Muhammet Öztürk , '' Özellikle pandemi dönemi gerçekleştirdiğiniz  fedakarlık içeren emeklerinizi biliyorum.  O anlamda sizi tebrik ediyorum. Gebze'de pandemi boyunca  çok başarılı sonuçlar gösterdiniz. DDC Makina olarak kağıt havlu ve tuvalet kağıdı gibi konfeksiyon temizlik malzemeleri üreten makinaları imal ediyoruz. Ülkemize ihracat ve döviz desteği sunuyoruz. Kurumunuzun bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılamak ve destek olmak kararındayız. İlçe sağlığı için DDC Makina, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kurumunuzun yanındadır. '' şeklinde konuştu.

150 PERSONEL ÇALIŞIYOR

Öztürk'ün  sözlerinden sonra  duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kadıoğlu'da  yeni taşındıkları hizmet binası hakkında bilgiler verdi. Kadıoğlu ,  geçmişinde Devlet Hastanesi olan arazinin Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi'nce  sağlık kompleksi yapıldığını ifade etti. Kadıoğlu, toplamda 150 personelin görev yaptığı Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet  binası içerinde  aile hekimliği , kanser tanı merkezi, diş ünitesi gibi birimlerinde  bulunduğunu anlattı. 

KADIOĞLU, ÖZTÜRK'E TEŞEKKÜR ETTİ

Destek kararından dolayı  sanayici  Öztürk'e teşekkür eden İlhan Kadıoğlu şöyle konuştu ; '' Sosyal sorumluluk projeniz kapsamına  kurumumuzu  almanız memnun edici bir karar,  Gebzeliler adına teşekkür ediyorum. Umarım bu girişiminiz bir çok sayani kuruluşuna örnek olur. İhracat ağırlıklı çalışmalarınızdan ve istihdam yaratmanızdan dolayı  kutluyorum, başarılar dilerim. ''

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.