DDC Makine Büyüşehir Başkanvekili Abiş'le buluştu

Merkezi İMES OSB'de bulunan ve altı değişik sektörde faaliyet gösteren DDC Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hatice Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş ile bir araya geldi.

Ekonomi Yayın: 29 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2024 11:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
87 okunma
Google News

Geçtiğimiz yerel seçimlerden sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Başkan Vekili olarak atanan Abiş'e, kutlama ziyareti gerçekleştiren Hatice Öztürk,  DDC Grup'un sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgiler verdi. İki kadın başkan vekilinin buluşmasında,  DDC Grup ve DDC Makina'nın  bölge ve ülke istihdamına katkıları konuşuldu.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ ÖNEMSİYORUZ

Bünyesinde DDC Enerji, DDC Reklam, DDC Lojstik , DDC  İş Makinaları, DDC Makina ve HM Dış Ticaret'i barındıran DDC Grup Başkan Vekili Hatice Öztürk'ün ziyaretinde;  Hukuk Müşaviri Av. Beril Halisçelik  ile  basın danışmanlarından Hayrullah Demiray'da hazır bulundu. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abiş’e çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgiler veren  DDC Grup ve DDC Makina Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hatice Öztürk , DDC Grup'un sanayi ve sektörel çalışmalarının dışında, sosyal sorumluluk projelerinde de yer aldıklarını ve özellikle öğrencilere burs vermeyi önemsediklerini ifade etti.  Öztürk, '' Endüstriyel çalışmalarımızla memleketimize ve sanayinin başkenti olan Kocaeli'mize katma değer sağlıyoruz, hem de sosyal sorumluluk projelerimizle bölgemize katkı sunuyoruz. '' dedi. 

ÖZTÜRK, ABİŞ'İ TEBRİK  ETTİ

DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'ün eşi de olan Hatice Öztürk, gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetinden  dolayı  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş'e teşekkür ederken, kadınların bu makamlarda olmalarını önemsediklerini, bünyelerinde  kadın çalışan sayısını oldukça üstlere çıkarmaya çalıştıklarını vurguladı. Kadınların toplumdaki iş hayatına daha fazla katıldığını ve her alanda kadının daha fazla yer aldığı ifade eden Öztürk, '' Böylesi önemli bir makamda olmanız, Kocaeli adına, kadınlar adına çok önemlidir. Tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. '' şeklinde konuştu.

BÜYÜKAKIN SAĞLAM EKİPLE ÇALIŞIYOR

DDC Grup Başkan Vekili Hatice Öztürk'ün gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Abiş ise, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Tahir Büyükakın'ın Kocaeli'yi kapsayan hizmetler ürettiğini ve başarılı olmalarının en önemli unsurunun da,  sağlam bir ekiple çalışmış  olmalarını  söyledi.  Abiş , ayrıca bu makama kendisini uygun gören Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın'la çalışmanın önemli olduğunu,  Kocaeli'ye değer katmak için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN  DUYURDU

Diğer yandan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abiş, sohbet sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Öztürk ve ekibine  teşekkür etti. Abiş, şu ifadeleri kullandı;  “DDC Grup  ve DDC Makina Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hatice Öztürk, Hukuk Müşaviri Av. Beril Halisçelik ve Basın Danışmanı Gazeteci Hayrullah Demiray’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.