DR. İLHAN KADIOĞLU DA ADAY ADAYI

Gebze İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, görevinden istifa ederek 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili olabilmek için AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı'ndan aday adaylık müracatında bulundu.

Yayın: 17 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.03.2023 09:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
234 okunma
Google News

 

Öte yandan bölgemizde milletvekili olabilmek için kamu kurumundan istifa edenler arasında Gebze İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu’da yer alıyor. Kadıoğlu müracatını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Engin Güzel’e teslim etti. Dr. Kadıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler için Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılarak, Ak Parti Kocaeli Milletvekilliği aday adaylığı için başvurumu yaptım.  Bu Hayırlı hizmet yolunda, dualarıyla, çalışmalarıyla, katkı sağlayan ve sağlayacak olan bütün Dostlarıma, Büyüklerime şimdiden çok teşekkür ediyorum. Rabbim Hayırlı eylesin inşaallah.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.