Eğitimci Fulya Yalezan'dan tavsiyeler bu adreste...

UEZ 2024 EĞİTİMİN GELECEĞİ: Dijital Çağda Global Yetenekler Geliştirmek Panelinin 1. Kısmı YouTube’ta!

Eğitim Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2024 20:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
104 okunma
Google News

Eğitimci Fulya  Yalezan, Uludağ Ekonomi Zirvesi ‘EĞİTİMİN GELECEĞİ: DİJİTAL ÇAĞDA GLOBAL YETENEKLER GELİŞTİRMEK’ konulu açılış oturumunda gelecekteki eğitim trendleri ve dijital çağın etkileri üzerine konuşmalar gerçekleştirdi.

 

Panelde yurt dışında eğitim almanın Türk öğrenciler için yeni bir fenomen olmadığının, hepimizin bir şekilde karşılaştığı bir konu olduğunun altını çizdi. Liselerde, üniversitelerde hatta ilk okullarda yurt dışında eğitimin tercih edilmeye başlandığını belirtti. Aynı zamanda eğitim anlayışındaki farklılıklara da değindiği konuşmasının 1. kısmını şimdi Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Uluslararası eğitime dair tüm gelişmelerden h aberdar olmak için sosyal medyadan bizi takip edebilir, bültenimize kayıt olabilir ve yurt dışında eğitim ile ilgili tüm sorularınız için bizimle Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Lütfen kanalımızı beğenmeyi, abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın!

Video
https://youtu.be/TF4l5FXkfP0?si=2rFVlk_LR8Oc8y-A
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.