Erdal Ayaydın’a anlamlı ziyaret

Darıca Yardım Ekibi Derneği Melek Kocabıyık ve yöneticiler, Gebze Mobilyacılar Çarşısı My Sweet Home Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ayaydın’ı ziyaret etti. Ayaydın, çalışmalarından dolayı kutladığı derneğe üye oldu.

Ekonomi Yayın: 26 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2024 07:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
146 okunma
Google News

İlimizin tanınmış ve sevilen iş insanlarından Gebze Mobilyacılar Çarşısı My Sweet Home Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ayaydın’ın önemli ziyaretçileri vardı. Darıca Yardım Ekibi Derneği Melek Kocabıyık ve yöneticiler, bugüne kadar birçok sosyal projeye destek veren Erdal Ayaydın’ı ziyaret etti. Erdal Ayaydın’a dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kocabıyık, yardım faaliyetlerine katkı istedi. İş insanı Ayaydın da bundan önce olduğu gibi bundan sonrada elinden gelen desteği sunacağını belirtti. Ardından da çalışmalarından dolayı kutladığı derneğe üye oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.