Gebze Fenerbahçeliler Derneği’nden Ali Koç’a Ziyaret

Gebze Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, Başkan Ümit Sarıtoprak önderliğinde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’u ziyaret etti.

Spor Yayın: 16 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.08.2024 00:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
131 okunma
Google News

9 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Kongresi’nde üçüncü kez başkan olarak seçilen Ali Koç’u tebrik eden yönetim kurulu, yeni sezon için başarı dileklerini iletti.

Ziyarette, Gebze Fenerbahçeliler Derneği’nin son bir yıl içinde gerçekleştirdiği faaliyetler ve projeler değerlendirildi. Derneğin, Fenerbahçe camiasına katkı sağlama hedefi doğrultusunda yürüttüğü çalışmaların yanı sıra, gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler de ayrıntılı olarak ele alındı.

Başkan Ali Koç, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, camia içerisindeki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, dernek yönetimine teşekkür ederek, yeni sezonda dernekten beklenen destek ve iş birliği konusundaki görüşlerini paylaştı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.