Gebze Görkem’i dualarla andı

Tam 12 yıl öncesi elim bir trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden dönemin Gebze Ticaret Odası Başkanı şimdiki CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in oğlu Görkem, Gebze’de kabri başında dualarla anıldı.

Gündem Yayın: 03 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 03.06.2024 02:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
90 okunma
Google News

 

12 yıl önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Görkem Çiler unutulmadı. Sevgi-Nail Çiler evlatlarının 12. Ölüm yıldönümünde sevenleri ile birlikte yine mezarı başındaydı.

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in bundan on iki yıl önce elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu merhum Görkem Çiler’in vefatının yıldönümü vesilesiyle mezarı başında anma programı düzenlendi. Galatasaray sevdalısı olan, mezarı sarı kırmızıya boyanan Görkem Çiler’in mezarının başına Galatasaray’ın 2023- 2024 futbol sezonunu simgeleyen şampiyonluk bayrağı asıldı.

Eski GTO Başkanı, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in oğlu Görkem Çiler 12 yıl önce İstanbul dönüşü geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmiş, Gebze ve Kocaeli’de büyük bir üzüntü yaşanmıştı.

 Osman Yılmaz Mahallesi Mezarlığı’ndaki mevlit Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Anma programında Görkem için dualar edildi. Cenaze birbiriyle adeta küs görünen siyaset dünyasını bir araya getirdi Programda   İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Milletvekilleri Mühip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan,   Belediye Meclisi üyeleri, GTO Başkanı Abdurrahman Arslantaş anma programına katıldı. Sevgi-Nail Çiler evlatlarının mezarı başında dualara eşlik ederken, yakınları da onları teselli ettiler.

KABRİNE  GALATASARAY ATKILARI VE BAYRAĞI ASILDI…

 

Genç yaşta hayatını kaybeden Görkem Çiler için vefatından bu yana her yıl sarı kırmızıya boyanan mezar bölümü Galatasaray’ın 2023-2024 şampiyonluk bayrağı ile süslendi. Görkem’i anma programında ultrAslan ’da yalnız bırakmadı. Mezarına şampiyonluk atkıları bırakıldı.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.