Gebze, İrfan Şahin'i uğurladı...

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz pazar gecesi hayatını kaybeden 33 yaşındaki akademisyen İrfan Şahin Gebze’de bugün dualarla ebediyete uğurlandı.

Gündem Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 00:55:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 43 sn.
237 okunma
Google News

Depremde İrfan Şahin’in eşi Zeynep ile 1,5 yaşındaki oğlu Yunus Emre de hayatlarını kaybetmişti. Gebzeli gazeteci Ali Şahin’in oğlu olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde görevli akademisyen İrfan Şahin cenaze namazı öğle vakti Gebze İlyasbey Cami’nde kılındı. Cenaze namazına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bölgemizdeki siyasi parti temsilcileri meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ülkem Gazetesi olarak meslektaşımız Ali Şahin’e sabırlar vefat edenlere ise Allah’tan rahmet dileriz…

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.