Gebze Trabzonlular Derneğİ'nden "teşekkür"

Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Koçyiğit 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi siyasi partilerle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Siyaset Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 14:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
185 okunma
Google News

Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Cemal Koçyiğit, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde yazılı bir açıkama yaparak seçim kampanyası döneminde kendilerini ziyaret eden  siyasi parti temsilcilerine ve adaylarına ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Koçyiğit yazılı olarak yaptığı açıklımada şu ifadelere yer verdi:

"14 Mayıs 2023 genel seçimleri kapsamında Ak Parti m.vekili Sn. Sami Çakır ve ilçe başkanı Sn.Recep Kaya ile ilçe yöneticileri, MHP milletvekili Sayın. Saffet Sancaklı , milletvekili adayı Sayın. Haktan Kalıntaş ve ilçe başkanı Sayın.Bülent Özdemir ile ilçe yöneticileri, CHP m.vekili adayı Sn. Nail Çiler, Sn. Serap Çakır ve ilçe başkanı Sn. Gökhan Orhan ile partinin diğer yetkilileri, İyi Parti m.vekili adayı Sn.Ali Paşa Naipoğlu, Sn. Seda Büyükkara ve ilçe başkanı Sn.Burak Uluköylü ile diğer partililer , Yeniden Refah Partisi m.vekili adayı ve Parti genel başkan yardımcısı Sn. Mehmet Aşıla ve partili arkadaşları derneğimize nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır. Siyasi partilerimizin milletvekili aday ve diğer yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde bölgemiz ve ülkemizin sorunları, geleceği ve çözüm önerileri paylaşılmıştır. 

Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılacak olan bu çok anlamlı seçimlerin önemi de ortadadır.
Gerçekleşecek bu seçimlerin başta bölge insanımız , tüm milletimiz ve ülkemiz hakkında hayırlara vesile olmasını, seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini ve  yarışan tüm   adaylar için kaza-belasız olmasını ümit ve temenni ederiz. "
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.