Gebze'de icralık çocuk dönemi sona erdi

Gebze'e "Çocuk Teslim Merkezi" Gebze Belediyesi'nin yer tahsisiyle Adalet Bakanlığı'nın gözetiminde Akşemsettin Parkı'nda törenle hizmete açıldı.

Gündem Yayın: 24 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2023 07:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
170 okunma
Google News

 

Gebze   Akşemsettin Parkı içerisinde bulunan  Çocuk Teslim Merkezi dün  törenle açıldı  Programa Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Emniyet Müdür Vekili Mustafa İşlek ile kamu kurum ve kuruluşlarında yer alan görevliler katıldı.

BAŞSAVCI KURUÇAY: “İCRA DAİRELERİ VASITASIYLA ÇOCUK TESLİMİ SONA ERDİRLİMŞİTİR”

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay program açılışında yaptığı konuşmada  , boşanma süreci ve sonrasında müşterek çocukların yaşayacakları mağduriyetin önlenmesini amaçlanması amacıyla bu merkezin hizmete girdiğini ifade etti.  Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit  “Çocukların etkilenmemesi için  psikologlarımız tarafından desteklenen ve tüm insanlığın kalkınmış ülkelerin yaptığı uygulamaları  bünyesinde barındıran çocukların teslim müessesini açıyoruz.” Şeklinde konuştu. 

BÜYÜKGÖZ: “KEŞKE BURALARI AÇMAK DURUMUNDA KALMASAK”

Gebze Adliyesi ile yapılan mutabakat sonucunda  belediyeye ait Akşmessettin Parkı içinde bulunan    Çocuk Teslim Merkezi için yer tahsisinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz “Keşke böyle bir mekana ihtiyaç kalmamış olsa. Aileler sağlık, sıhhat, huzur içinde bir ömür boyu yaşasalar biz de buraları açmasak” diye konuştu.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.