“Günde 3-4 kez elektrik mi kesilir?

Son zamanlarda Gebze’nin en merkezi yerleşim yerlerinden birisi olan Sultan Orhan Mahallesi’ndeki elektrik kesintileri mahalle sakinlerini bıktırdı

Gündem Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 23:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
206 okunma
Google News

. Gazete Ulus'ta yer alan habere göre   Sultan Orhan Mahallesi Sakinleri  günde 3-4 defa yaşanılan elektrik kesintisinden mağdur durumdalar. Sultan Orhan Mahallesi sakinleri “ Son günlerde mahallemizde elektrik kesintilerinden ötürü yaşamımızı sürdüremez hale geldik. Günde 3-4 kez elektrikler kesiliyor. Elektrikler kesilince hem iş yapamaz duruma geldik. Hem de  üşüyoruz. Elektrik kesilince kombiler çalışmıyor, elektrik sobası yanmıyor. Doğalgaz olduğu için evlerimizdeki iş yerlerimizdeki soba tesisatlarını da söktük. O yüzden üşüyoruz, donuyoruz. SEDAŞ’ın 1 kere kesintisi anlaşılır da günde 3-4 kez kesinti nedir ya? Gebze Belediyesi, Gebze Kaymakamlığı, Kocaeli Valiliği, bölgemizdeki milletvekillerinden SEDAŞ’ın vurdumduymazlığına son verdirmelerini istiyoruz” şeklinde  sitemde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.