İbrahim Yattara'dan "Trabzon" ve "Trabzonspor" açıklaması...

Trabzasnspor'un efsane geçmiş dönem futbolcusu İbrahim Yatatar Trabzonulları bir araya getirdi

Spor Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 05:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
196 okunma
Google News

Fatih Sultan Mehmed’in vefat ettiği  Gebze'deki tarihi Hünkar Çayırı’nda Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği pikniğe katılan İbrahim  Yattara, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazen pikniğe katılanlarla horon oynayan, bazen fotoğraf çektiren bazen de çocuklarla top oynayan  Yattara renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu. Ülkem TV'ye açıklamalarda bulunan Yatatara "Beni çağırdılar. Yani ben Trabzonlularla birlikte olduğum zaman gerçekte çok mutluyum. Çok güzel bir şey.  Hem de çok güzel bir organizasyon. Ben çok mutluyum. İnşallah bir daha ki çok daha güzel olacak. İyi ki ben Trabzonspor’a geldim.  Ben başka takım tanımıyorum, Trabzon’dan başka Türkiye’de.  O yüzden gerçekten ben bu takımı (Trabzospor’u )  çok seviyorum.  Bu takım ölene kadar benim kalbimde duracak.  Allah’a şükür her şey beni Trabzonspor’a kazandırdı.  İnşallah Trabzsonspor’u her zaman duyacağım. Bize her yer Trabzon.” diye konuştu. 

FATİH MALKOÇ'A TEŞEKKÜR

Öte yandan Yattara,  kendisini GEbze Trabzonlular Derneği'nin pikniğine davet eden genç iş insanı Fatih  Malkoç'a "teşekekür ederim" dedi.

SİYASETİ BİRLEŞTİRDİ

Trabzonspor'un unutulmaz futbolcusu Yattara öte yandan son seçim döneminde gergin söylemler sarf eden siyasileri de bir araya getirdi. Kürsüde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ile YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç'ı bir araya getiren Yattara kısa sürede de olsa keyifli sohbetin yaşanmasına neden oldu. 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.