İşte özlenen tablo

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, kendisine verilen "yılın ilçe başkanı ödülü"nü almaya "rakip ilçe başkanlarıyla" almak için sahneye çıktı...

Siyaset Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 16:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
187 okunma
Google News

Önceki akşam Gebze Osmanhamdibey Kültür Merkezi’nde  Anibal Medya tarafından düzenlenen “82. Marka Şehir Gebze” isimli  programda düzenlenen ödül töreninde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’ya “merhum Ekrem Özenir” anısına “yılın en başarılı ilçe başkanı” ödülü verildi.  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaya ise bu ödülü tek başına değil de Gebze için birlikte hizmet üretmeyi amaçladıkları muhalefet partilerinin ilçe  başkanlarını da sahneye davet ederek birlikte ödülünü aldı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı avukat Burak Uluköylü’yü sahneye davet etti. Kaya “Şu anda 14 Mayıs Genel Seçimleri çalışmalarımız devam ediyor. Ancak biz seçim sonrası gene oturur bir araya geliriz” şeklinde konuştu. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da geceyi düzenleyenlere "teşekkür" etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.