KADİR GEDİKLİ, DARICA BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Darıca’da geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanlarından Kadir Gedikli, Darıca Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu

Siyaset Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 21:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
166 okunma
Google News

“Hizmet etme aşkıyla adayım”
Darıca’da geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanlarından Kadir Gedikli, Darıca Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu. Gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında projelerini açıklayan Gedikli, “Bizim siyaset ahlakımızda karalama, çamur atma asla olmayacak. Hizmet etme aşkıyla aday oldum. Her kesimin desteğini bekliyorum” dedi.
Darıca’nın sevilen iş insanlarından Kadir Gedikli, Darıca Sahil Dudayev Parkı’nda işletmeciliği kendisine ait olan Gürcükapı Sahil Kafe Restoran&Balo Salonu’nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında Darıca Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı’nı resmen açıkladı. Yoğun bir ilgi ve katılımın olduğu toplantıda açıklamalar yapan Kadir Gedikli, Darıcalılar’dan destek istedi.
KENDİSİNİ TANITARAK SÖZLERİNE BAŞLADI
Gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında kendisini kısaca tanıtan Gedikli, “1981 Erzurum doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitim-öğretim hayatımı Erzurum’da tamamladım. 2008 yılından beri Darıca’da yaşıyorum. Evli ve 3 kız çocuk babasıyım. Ticaretle uğraşıyorum. Hali hazırda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde aktif kamu hizmeti görevi yapmaktayım” dedi.
“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ VE BİZDEKİ HİZMET AŞKI SEBEBİYLE ADAY OLDUM”
Hizmet etme aşkı ile göreve talip olduğunu söyleyen Gedikli, “Yapmış olduğum gözlemler, halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda halkımıza daha güzel, daha faydalı, daha kaliteli ve hızlı nasıl hizmetler yapılabilir ile ilgili gerek halkımızın teveccühü, gerekse bizlerin hizmet etme aşkı bugün bizleri sizlerle buluşturdu” dedi.
“SİYASİ DÜŞÜNCEMİZDE KESİNLİKLE KARALAMA OLMAYACAK”
Sözlerine devam eden Gedikli, “Bugüne kadar hizmet veren tüm başkanlarımıza teşekkür ediyor, 31 Mart yerel seçimlerinde adaylara başarılar diliyorum. Artık hizmet sırasının bize geldiğini belirterek buradayız, karşınızdayız. Bu nedenle siyasetimizde amacımız sizlerin yaşam kalitesini yükselterek refah seviyesini arttırmaktır. Siyasi düşüncemiz; hiçbir zaman karalama, lekeleme olmadan, kimseye çamur atmadan, dürüst ve daha adil hizmet etme çabasındayız. Amacımız, bağcıyı dövmek değil, kaliteli hizmet sunmaktır” dedi.
PROJELERİNİN BİR KISMINI AÇIKLADI
Projelerinin bir kısmını açıklayan Gedikli “Organize sanayi bölgemizin faaliyetleri, iş istihdamı, ulaşımı, sevkiyat kolaylığı, altyapının uzun vadeli ve sağlam kullanılabilirliği, kentsel dönüşüm ve çevre düzenlemesi, ilçemizin yerli ve yabancı turistlere tanıtımı ve organizasyonları, öğrencilerimize iş istihdamı,  eğitim kolaylığı sunulması, ihtiyaç sahibi ailelerimize sosyal paketlerden ayrılan mali desteği ulaşılabilir hale getirmek ve doğru kişilere ulaşımını sağlamak” diyerek buna benzer birçok projeleri olduğunu belirtti.
“GENÇLERİN KADİR ABİSİ OLACAĞIM”
Seçim sürecinde kullanacağı sloganı açıklayan Kadir Gedikli, “Hak için, adalet için, hizmet için, yeniden başlıyoruz” sloganıyla hareket edeceklerini kaydetti. Seçimi kazanmak için kolları sıvadığının altını çizen Gedikli, “Hiç kimseyi ayırt etmeden, lazı, türkü, çerkezi, sağcısı ve solcusu herkese eşit olacağımın sözünü veriyorum. Biz bu yola kazanmak için çıktık. Her kesimin desteğini bekliyorum. Gençlerimiz için de çok önemli projelerimiz olacak. Ben gençlerin Kadir abisi olacağım” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.