Kahraman'dan öneri...

Gebze BEledyiesi'nin Ağustos ayı meclis oturumunda söz alan YRP Belediye Meclis Üyesi Hakan Kahraman, bazı yaşam alanlarının yeniden temizliğinin yapılarak kullanılır hale getirilmesi için öneride bulundu.

Siyaset Yayın: 01 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2024 21:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
242 okunma
Google News

Gebze Belediyesi'ne Hizmet Denetimi Önerisi

Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan bazı hizmetlerde gözlemlenen eksiklikler, Yeniden Refah Partisi Gebze Belediye Meclis Üyesi Hakan Kahraman tarafından gündeme getirildi. Kahraman, ilgili yetkililere iki önemli konuda önerilerde bulundu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sosyal yaşam alanları, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Gebze Amatör Spor Evi ve Tatlıkuyu Vadisi gibi tesisler oldukça beğeniliyor ve hizmetlerin kalitesi takdir ediliyor. Ancak, bu tesislerin bazı bakım ve hijyen sorunları yaşadığı belirtiliyor. Özellikle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Gebze Amatör Spor Evi'nde, tuvaletin kilitli olması nedeniyle küçük bir amatör futbolcunun altına kaçırdığı bilgisi edinildi. Ayrıca, bu tesislerde içki içildiğine dair iddialar da bulunuyor. Halktan gelen şikayetler ve yerinde yapılan gözlemler doğrultusunda, bu tesislerin WC'lerinin kapalı olduğu ve mescitlerin hijyenik durumunun yetersiz olduğu belirtildi. Kahraman, tüm belediye tesislerinin düzenli olarak denetlenmesini ve temizlik hizmetlerinin artırılmasını talep etti.
Bir diğer dikkat çeken konu ise belediye araçlarıyla ilgili oldu. Kahraman, "Resmi Hizmete Mahsustur" veya Gebze Belediyesi logosu taşıyan resmi plakalı araçların mesai saatleri dışında ve resmi tatillerde ilgisiz yerlerde park edildiği ve mesai saatleri içinde personelin şahsi işlerinde kullanıldığına dikkat çekti. Bu durumun tasarruf politikaları gereği hassasiyetle ele alınmasını ve denetlenmesini önerdi.
Ayrıca, resmi plaka taşımayan kiralık sivil araçlara belediye logolarının yapıştırılmasının, şahsi kullanıma ve suiistimallere açık olabileceğini belirten Kahraman, bu uygulamanın gözden geçirilmesini ve gerekliliğinin değerlendirilmesini vurguladı.
Kahraman, önerilerinin ilgili birimler tarafından dikkate alınarak gerekli önlemlerin alınmasını beklediklerini ve Yeniden Refah Partisi olarak konunun takipçisi olacaklarını ifade etti

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.