Kamil Ergün projelerini açıkladı

YRP Gebze Belediye Başkan Adayı Kamil Ergün, ilk basın toplantısını düzenledi (

Siyaset Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 08:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
111 okunma
Google News

 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gebze Belediye Başkan adayı Kamil Ergün düzenlediği basın toplantısında projelerini açıkladı.

 

 

Gebze Salaş Kafe’de basına yönelik kahvaltı programına Başkan Adayı Ergün’ün yanı sıra YRP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, YRP İl Başkanı Ali Taştan, YRP İlçe Başkanı, Engin Kılıç, 28. Dönem YRP Kocaeli Milletvekili Adayı Süleyman Kabaca ve Belediye Meclis Üyesi Adayları katılım sağlad

 

 

Gebze’nin ‘Refah Belediyeciliği’ni özlediğini belirten Kamil Ergün, “Halkın efendisi değil hizmetkarı olmaya adayım. Gebze, Refah belediyeciliğini özledi. Yerel kalkınma anlayışı ve Milli Görüş belediyeciliğini özledi. Siyaseti ticaret değil ibadet olarak gören kadrolarla yeniden halka hizmet edeceğiz” dedi.

Kamil Ergün, basın mensuplarına bazı hizmet projelerini ise şu şekilde sıraladı; “Depreme hazırlık, kentsel dönüşüm, trafik, otopark, sosyal tesisler, çocuk sokakları, deniz otobüsü, Çayırova-Kirazpınar metrosu, uyuşturucu ile mücadele, meslek edindirme kursları, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar.”

SEZGİN: “DAHA İYİ ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

YRP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin de, “Daha iyi bir şeyler yapmak için çalışıyoruz. Gebze’de de hedefimiz bu. Seçimlere 5-6 ay kala tabela asmakla şehir plancısı olunmuyor. Trafik ve otopark konusunda sorunlar var. Yapılan iyi şeyleri de söyleriz, eksiklikleri de söyleriz” dedi.

 

TAŞTAN: “ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇAYIROVA’YI AÇIKLAYACAĞIZ”

 

YRP İl Başkanı Ali Taştan da yaptığı konuşmada, “Kocaeli’de 11 ilçe adayını açıkladık, önümüzdeki hafta Çayırova’yı açıklayacağız. 30 yıl sonra Milli Görüş anlayışını belediyelerde yeniden başlatacağız. Bazıları ‘çakma aday’ diyorlar. Bizim adayımız orijinal aday, Gebze’den aday” şeklinde konuştu. YRP’den Çayırova adayı olacağı iddiaları üzerine açıklama yapan İl Başkanı Ali Taştan, “ Aday Adaylığı konusunda tüm partilerden gelen kardeşlerimize buyurun diyoruz. Öncelikle bağlı bulunduğunuz siyasi partiden istifa edeceksiniz, Yeniden Refah Partisi’ne üye olacaksınız, ondan sonra müracaatınızı yapıp aday adaylığı konusunda yarışa girebilirsiniz dedik. Şevki Demirci’nin ismi geçse de bugüne kadar herhangi bir müracaatı söz konusu değil.” Şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.