Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde 3. Kez “Kaplan” dönemi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin 19. Olağan Genel Kurulu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Merkezinde gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
171 okunma
Google News

Gerçekleşen kongreye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanı Murat Yavuz, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kocaeli Şubesi Başkanı Murat Aydın, Türkiye Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, yöneticiler ve basın mensupları katıldı. Kongrede divan başkanlığını Mustafa Küpçü yaptı. 498 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 15 yönetim kurulu üyesi, 5 denetim kurulu üyesi ile 5 disiplin kurulu üyesi belirlendi.

 

KAPLAN: “HEPİMİZ SAHİP ÇIKARSAK ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELİRİZ”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 19. Olağan Genel Kurulu’nda kısa bir konuşma yapan mevcut başkan Cemal Kaplan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "16 Ocaktaki törenlere buradaki gibi kalabalık olmayı temenni ediyorum. Sahip çıkmama gibi bir şey söz konusu değil. Bu cemiyet hepimizin. Bugün cemiyeti arkadaşlara çok güzel imkanlar sunacak hale getirdik. Yeni yerimizi hizmete açtık. Müzemizin tadilatını yaptık. Biz elimizden geldiği kadar var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim yaptığımız 64 tane faaliyet var. Dolu dolu faaliyetler. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti hepimizindir. Hepimiz sahip çıkarsak çok daha iyi yerlere gideriz”

 

 

İŞTE KOCAELİ GAZETECİLER CEMİYETİ’NİN YÖNETİMİ

 

YÖNETİM KURULU

Cemal Kaplan, Hakan Süer, Burcu Nazlı, Hüseyin Öziri, Emrah Erdoğan, Boran Kayalar, Refik Fidan, Serkan Sidal, Adalet Bora, Erol Polat, Kamil Uzunmehmet, Şahin Oktay, Ayşe Uğuz, Vedat Tekin, Mustafa Salman.

 

DENETLEME KURULU

Eyüp Gencer, Eren Demirtürk, Arzu Yazıcı, Feyza Sertel, Erol Uyguç

 

DİSİPLİN KURULU

Yılmaz Değirmenci, Metin Tuncay, Sebahattin Gültekin, Selçuk Koç, Yalgın Sesigüzel

 

ÜST KURUL DELEGELERİ

Cemal Kaplan, Hakan Süer, Miray Baklacı, Hüseyin Öziri, Ayşe Aydın, Şennur Uzan Yıldız, Ergün Ayaz

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.