Martıspor tek yumruk!

1.Küme ekibi Martıspor, gelecek hafta sonu başlayacak olan yeni sezon öncesinde tanışma ve moral yemeğinde bir araya geldi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı yemekte şampiyonluk hedefini güçlü bir şekilde haykıran Martıspor ailesi, birlik

Spor Yayın: 16 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2024 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
42 okunma
Google News

 

Gerçekleştirdiği transferler ile futbol camiasında ses getiren Martıspor, 2024-25 sezonu öncesinde yemekte buluştu. Kulüp başkanları Deniz Ürper, Bülent Çoban, Genel Koordinatör Uğur Baylan’ın yanı sıra, Teknik Direktör Yavuz Selimoğlu ve futbolcuların yer aldığı tanışma yemeğinde bir araya gelen Darıca temsilcisi, kenetlenerek şampiyonluğa olan inançlarını ortaya koydular. 

ÇOBAN: TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kulüp Başkanı Çoban takıma yaptığı konuşmada, “Yönetimimize, hocamıza ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum. Şunu net olarak söyleyebilirim ki, takım olarak rakiplerimizden çok daha güçlüyüz. Yeter ki kendimize güvenelim. Tek hedef şampiyonluk” dedi.

BAYLAN: TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ

Genel Koordinatör Baylan yaptığı açıklamada, “Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızla gücümüze güç kattık. Bir ve beraber olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Yönetim olarak daima takımımızın yanında olacağız. Darıca Martıspor bu sezon bambaşka olacak” dedi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.