Merhum gazeteci için mevlüt okutulacak.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Gebze basınının değerli emekçisi Refik Sıla Güvenç için 5 Temmuz çarşamba günü meslektaşları tarafında mevlut okutalcak.

Yayın: 29 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 29.06.2023 19:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
156 okunma
Google News

5 Temmuz çarşamba günü Gebze Çoban Mustafapaşa Cami'nde okutulacak mevlit sonrası Kur'an-ı Kerim okunacak, dualar edilecek. Ayrıca bugününe kadar bölgemizde görev yaparken çeşitli sebeplerden ötürü haytalarını kaybetmiş gazeteciler için de dua edilecek, Kur'an-ı Kerim okunacak.  Gebze Anibal GAzetesi Sahibi İrfan Yormaz yaptığı açıklamada " Ebediyete İntikal Etmiş Gazeteciler, Aile Büyüklerimiz ve Tüm Ölmüşlerimizin Ruhlarına Hediye Eylemek Üzere Anma Programı Tertip Ettik.Merhum Gazeteci Refik Sıla Güvenç'in vefatının 40. günü münasebeti ile ebediyete intikal etmiş gazeteciler Ragıp Demirkol, İsmail Kadı, Coşkun Orhan, Murat Tosunoğlu, Mehmet Yücebaş, Ramazan Arslan, Münip Özköse, Merdali Keskin, Ayşe Altan, Şakir Şükrü Erdöl, Hayri Macar, Şükrü Yüksel, Şükür Beşiroğlu ve tüm merhum ve merhume gazeteci meslektaşlarımızın, tüm ölmüşlerimizin ruhları için 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü akşam namazına müteakip Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisinde Kur'an- ı Kerim Tilaveti ve duamız olacaktır. Mevlid-i Şerif sonrası kent meydanında lokma ikramında bulunulacaktır. Aramızda bulunmanız temennisi ile saygılarımızla.

Allah, Tüm Ölmüşlerimize Rahmet Eylesin.

Merhum Gazeteci Refik Sıla Güvenç'in vefatının 40. günü münasebeti ile ebediyete intikal etmiş gazeteciler Ragıp Demirkol, İsmail Kadı, Coşkun Orhan, Murat Tosunoğlu, Mehmet Yücebaş, Ramazan Arslan, Münip Özköse, Merdali Keskin, Ayşe Altan, Şakir Şükrü Erdöl, Hayri Macar, Şükrü Yüksel, Şükür Beşiroğlu ve tüm merhum ve merhume gazeteci meslektaşlarımızın, tüm ölmüşlerimizin ruhları için 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü akşam namazına müteakip Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisinde Kur'an- ı Kerim Tilaveti ve duamız olacaktır." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.