O aracın sürücüsü Gebze'de yakalandı..

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "taciz edildiğini" dile getiren kadının paylaşımı sonrasında polis tarafından aranılan aracın kullanıcısı Gebze'den çıktı...

Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 10:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
141 okunma
Google News

İstanbul’un Anadolu yakasında Bostancı ile Kartal arasındaki sahil yolunda bisiklet kullanan bir kadın, bir aracın kendini takip ve taciz ettiğini iddia ederek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından başlatılan soruşturma kapsamında iddialara maruz kalan aracın sürücüsü polis tarafından yakalandı. İstanbul’daki polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği Kartal Anadolu Adliye Sarayı’ndaki adli mercilere tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sosyal medya kullanıcısı kadın iddiaları şu ifadelerle dile getirildi: “Sabah bisikletimle Anadolu yakası sahil yolunda antrenmana çıkmıştım. Bostancı-Kartal istikametinde sağ şeritte ilerlerken saat 07:38'de videodaki “41….” plakalı aracın beni takip ettiğini fark ettim. Araç özellikle önüme geçip beni yavaşlattı. 4-5 km boyunca benim önümde kaldı ve onu geçmeyeyim diye direksiyonunu ara ara sağa sola kırıyordu ve sağdaki park için ayrılmış ceplere girip yavaşlıyordu. Bu sırada aracın dikiz aynasından suratındaki ifadeyi görebiliyordum. Ne yaptığını henüz anlamamıştım. O sırada Kartal'da ışıklara takıldı ve telefonumu çıkarıp yan camdan ne yaptığını kaydetmek istedim. Masturbasyon yaptığını görünce şok oldum ve çok korktum. Benim onu kaydettiğimi gördükten sonra takibi bıraktı ve hızla uzaklaştı."

ARACIN SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI.

 

Çekilen görüntülerde, arkadan gelen otomobilin sürücüsünün bisikletli kadına cinsel tacizde bulunduğu görüldü. Olayın ardından E.N.K  polis  tarafından yakalandı.  Polis merkezinde işlemleri tamamlanan E.N.K sevk edildiği hakimlik tarafından "Teşhir suretiyle cinsel taciz" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Söz konusu aracın sürüsünün Gebze’de yaşadığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.