Polis adliyeye böyle getirdi

“resmi belgede sahtecilik, rüşvet ve nitelikli dolandırıcılık” iddiasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis tarafından aralarında kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına işadamlarının da bulunduğu şüpheliler Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

Asayiş Yayın: 24 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 24.06.2023 20:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
175 okunma
Google News

Çayırova Tapu Müdürlüğü’nde   “resmi belgede sahtecilik, rüşvet ve nitelikli dolandırıcılık” iddiasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis tarafından aralarında kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına işadamlarının da bulunduğu şüpheliler Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. Alınan bilgilere ve iddialara göre  ; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  tarafından yapılan operasyonda,   resmi belgede sahtecilik, rüşvet ve nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla 17 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan, aralarında resmi  kurum çalışanlarının da bulunduğu şüpheliler Gebze Adliyesi'ne  polis eşliğinde sevk edildi

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST  BIRAKILDI

Öte yandan polis nezaretinde Gebze Adliyesi'ne getirilen şüpheliler buradaki işlemlerinin ardından "adli kontrol" şartıyla serbest bırakıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.