Saran Group 24. Spor Salonu'nu hizmete açıyor!

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 7 Nisan 2023 tarihinde İzmit'te 24. Spor Salonu'nun açılışının yapılacağını duyurdu.

Spor Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 12:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
188 okunma
Google News

 İzmit'te 24.sü açılacak olan Spor Salonu'nun adı Mustafa Kemal Atatürk olacak. Saran  Kocaeli sakinlerini açılışa davet ederken yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “24. Spor Salonumuzun Açılışı İçin, 07 Nisan 2023'te İzmit'teyiz. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocuklarla gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimini desteklemek, erken yaşlarda spor sevgisini aşılamak amacıyla 23 yıldır hiç ara vermeden Türkiye'nin dört bir yanında spor salonları açmaya devam ediyoruz. İzmit'te 24.sünü açacağımız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıyacak olan spor salonumuzun açılış töreninde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.