SEYMEN:"LGSTÜRKİYE 1.'Sİ GEBZE MUSTAFAPAŞA ORTAOKULU'NDAN"...

Gebze Mustafapaşa Ortaokulu Müdürü Alaybey Seymen 2 Haziran pazar günü Türkiye genelinde yapılan LGS sınavını birincisinin Gebze Mustafapaşa Ortaokulu’nda öğrenim gören Muhammed Anıl Çelik olduğunu söyledi..

Eğitim Yayın: 05 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 05.06.2024 22:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
316 okunma
Google News

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gebze Mustafapaşa Ortaokulu Müdürü Alaybey Seymen "Zorlu geçen eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan LGS'de Kocaeli’nin Gebze ilçesinden Türkiye Birinciliğini zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere böylesine bir mutluluk yaşatan başta 8. sınıf öğrencimiz Muhammed Anıl Çelik’e; her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Gebze Mustafapaşa Ortaokulu öğrencisi Muhammed Anıl Çelik, okul müdürü Alaybey Seymen’in açıklamasına göre;   2 Haziran 2024 Pazar günü Türkiye genelinde uygulanan Liselere Geçiş Sınavı'nda  Türkiye birinciliği elde etmeyi başardı.   Alaybey Seymen’in müdürlüğünü yaptığı Mustafapaşa  Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Muhammed Anıl Çelik “ LGS' deki tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attılar”.

SEYMEN: “ÖĞRENCİMİZİN VERDİĞİ CEVAPLARLA TÜRKİYE 1.’Sİ OLDUĞUNU TESPİT ETTİK”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan  Gebze Mustafapaşa Ortaokulu Müdürü Alaybey Seymen  "Zorlu geçen eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan LGS'de  Kocaeli’nin Gebze ilçesinden  Türkiye Birinciliğini zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere böylesine bir mutluluk yaşatan başta 8. sınıf öğrencimiz Muhammed Anıl Çelik’e; her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi. Seymen, LGS  sonuçlarının şu ana kadar açıklanmadığını ancak öğrencilerinin sınavdaki sorulara verdiği cevapları hatırladığını ve bu şekilde 3 kez yaptıkları kontrol ve değerlendirme sonucu Muhammed Anıl Çelik’in Türkiye 1.’si olduğunu tespit ettiklerini ifade etti.

VELİ RAMAZAN ÇELİK’TEN ÖĞRETMENELERE TEŞEKKÜR…

Gebze Mustafapaşa Ortakokulu Müdürü Alaybey Seymen dün 8. Sınıf öğrencisi Muhammed Anıl Çelik’in  LGS Türkiye 1.’si olduğunu açıkladı.  “LGS birincisi Muhammed Anıl Çelik”in  babası Ramazan Çelik   ise okula gelerek okul müdürü Alaybey Seymen ile öğretmenlerine teşekkür etti.

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.