Sinem ile Demet öğretmenden anlamlı proje...

Darıca TOKİ Kız Meslek ve Anadolu Lisesi'nde Ekim ayından Haziran ayına kadar Atık Değil Oyun (Game Not Waste) eTwinning projesi İngilizce öğretmenimiz Sinem Zeybekoğlu ve müzik öğretmenim Demet Tuncer Topoğlu tarafından yürütülmektedir.

Eğitim Yayın: 31 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2024 13:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
250 okunma
Google News

Projede 7  Türk ortak,1 Makedonya,1 Gürcistan ve 3 tane Portekiz'den yabancı ortaklar var. Bu projede 80 öğrencinin katılımı sağlanmıştır. 
Ögrencilerimizde çevre duyarlılığı ve geri dönüşümün katkısı ile ilgili farkındalık oluşturmak, farklı atıklarla oyuncak ve oyun planlayarak çocukların bilişsel, motor, sosyal- duygusal, dil ve özbakım becerilerini destekleme çalışmalarıyla kişisel ve toplumsal sorumluluk bilincinin oluşturulması için Atık Değil Oyun. Proje süresince öğrencilerimiz okulumuzdaki Kodlama Atölyesinde web2.0 araçlarını kullanarak logo, poster, pano ve takvim çalışmaları yaptılar. Projemizdeki öğrencilerimiz 11. sınıf Çocuk Gelişimi bölümünden 15 kişidir.Her ay projedeki öğrencilerimiz plastik, cam, metal, kağıt ve kompozit atıkları tanıtan panoları hazırladılar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.