SINIR KÖYLÜLERİNİN YENİ BAŞKANI METİN MARAŞ OLDU

Merkezi Gebze Ulus Mahallesinde bulunan Giresun Yağlıdere ilçesi Sınır-Yeşilpınar-Derindere Köyleri yardımlaşma derneğinin 14.olağan kurulunda yapılan yeni seçimde bayrak değişimi oldu.

Gündem Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 22:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
142 okunma
Google News

İki dönemdir başkanlığı yürüten Ali İhsan Aksu bu dönemde aday çıkmadı. Yeni dernek yönetimiyle yönetime aday olan ilahiyatçı Metin Maraş ekibiyle birlikte dernek yönetiminin de oybirliği ile dernek başkanı olarak seçildi. Gençlere odaklı yeni bir döneme başlayacaklarını belirten Başkan Maraş, gezi programları, kültür söyleşileri, yöresel programlar, esnaf ve aile ziyaretleri ile çalışmalarına hızlıca devam edileceğini belirtti. Derneklerin maddi bir amaçla değil tamamen hemşerilerin gurbette birlik ve beraberlik ortamında yardımlaşma ve dayanışmasını gerektiği ifade eden Maraş, bu anlamda çevre illerdeki köylülerle de bağlantı halinde olacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.