Vali Yavuz, muhtarları dinledi

Kocaeli Valsii Seddar Yavuz, Gebze’nin muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun, öneri ve taleplerini dinledi.

Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 04:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
246 okunma
Google News

 

Gebze Belediyesi Kültür Merkezi Kardelen Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, İl Emniyet Müdür Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli

Alb. Murat Bozkurt,  Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit , Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyraoğzu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Numan Balaban, daire müdürleri, kurum yetkilileri ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve muhtarlar katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda; ilgili kurum müdürleri tarafından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında sunum gerçekleştirildi. 

VALİ YAVUZ’DAN TALİMAT…

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Yeliz Ünsoy’un sosyal yardımlar, ADEM ve SODAM projeleri hakkında bilgi verdiği sunumun ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan; afet öncesi, afet esnası ve sonrasında yapılması gerekenler ve bu gibi durumlarda muhtarların üstleneceği temel görevler hakkında bilgi verdi. Son olarak İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Kavuk ise yaptığı sunumda düzensiz göç ile mücadeleye ilişkin yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Muhtarların ihtiyaç ve sorunlarının ele alındığı ve yapılması gerekenler noktasında istişarelerin yapıldığı toplantıda; Vali Yavuz, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi. 
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.