Yaman'dan LGBT' tepkisi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenindeki gösterilere yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Siyaset Yayın: 30 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 30.07.2024 21:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
52 okunma
Google News

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenindeki gösterilere yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yaman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, açılış töreninde sergilenen bazı gösterileri kınadığını belirterek, “Çocuklarımızla izleyemedik” dedi.

LGBT MESAJLI AÇILIŞ

206 ülkeden sporcunun katılım sağladığı Paris 2024 Olimpiyat Oyunları  görkemli bir açılış töreniyle başladı. Ancak törende yapılan bazı gösteriler, dünya genelinde ve Türkiye’de çeşitli tepkilere neden oldu. Özellikle LGBTQ (Lezbiyen, Eşcinsel, Biseksüel, Transseksüel, Tuhaf) temalı mesajlar dikkat çekti ve bazı kesimlerin tepkisini çekti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, bu gösterilere karşı tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi.

“AİLECEK İZLEYEMEDİK”

Cemil Yaman, açılış töreni ile ilgili kınama mesajında şunları ifade etti: “Fransa’nın dün (önceki)gece Paris’te gerçekleştirdiği 2024 Olimpiyat oyunları açılışını LGBT ve pornografik bir şova dönüştürmesini kınıyorum. Keyifli bir spor müsabakası olan Olimpiyat oyunları açılışını ailecek oturup çocuklarımızla izleyemedik. Bu sapkınlığı reddediyoruz.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.