YRP’li Kahraman’dan dikkat çeken öneri

Yeniden Refah Partisi Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Kahraman Temmuz ayı Meclis oturumunda dikkat çeken öneride bulundu.

Siyaset Yayın: 04 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.07.2024 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
275 okunma
Google News

Y Kahraman taleplerini “Gebze belediyesi Güzide personellerinin maaşlarının düşük olması ve yemek, yol vb. masraflarının bazı personellerin maaşlarına dahil olması personellerin refah seviyesini düşürmektedir. Güzide sosyal tesislerinde fiyatların yüksek olması ve belediye personellerine %10 indirim uygulanması, personellerin diğer belediye sosyal tesislerine yönelmesine sebep olmaktadır. Güzide sosyal tesisi ve hemen yakınımızdaki Tuzla belediyesinin fiyatlarını karşılaştırdığımızda fiyatların yarı yarıya fark ettiği açıkça görülmektedir. Belediye sosyal tesislerinde fiyatların düşürülmesi ve belediyemizin kendi bünyesinde çalışan personellerine en az %20 indirim yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde engelli vatandaşlarımızın da sosyal tesislerden yararlanmaları için en az %25 indirim yapılması gerekmektedir. İşitme engelli vatandaşlarımızın iş bulmakta zorlanmaları, kendilerini ifade edemedikleri için çeşitli iftiralara ve mobbing e maruz kalmaları gibi sebeplerden geçimlerinin daha zor olması gerekçesiyle bu vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmalı, iletişim kurabilmek ve kendileri gibi işitme engelli vatandaşları bir araya toplamak için kendi imkanları ile kurdukları derneklerinin Gebze Kent Meydanında belediyemizin tahsis edeceği bir yere taşınması gerekmektedir.” İfadeleriyle dile getirdi.

...

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.