YRP'li Kahraman'dan Gebze Belediyesi'ne ziyaret...

Gebze'de yerel yönetimlerle işbirliğini güçlendirmek amacıyla Yeniden Refah Partisi Gebze Belediye Meclis Üyesi Hakan Kahraman, Gebze Belediyesi’nin yeni müdürleri ve başkan yardımcılarına nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Siyaset Yayın: 10 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.08.2024 10:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
205 okunma
Google News

Ziyaretler sırasında Hakan Kahraman, belediye yetkililerine başarı dileklerini ileterek, yeni dönemde ortaklaşa yürütülecek projeler ve işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca mevcut projelerin eksiklerinin tespit edilmesi ve bu eksikliklerin giderilmesi konusundaki kararlılığını vurguladı. Hakan Kahraman, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Yeni göreve başlayan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Belediyemizin projelerini ve hedeflerini dikkatle takip edeceğiz ve gerekli destekleri sağlayarak eksikliklerin giderilmesine katkıda bulunacağız. Şehrimizin daha iyiye gitmesi için birlikte çalışarak önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Halkımızın yaşadığı sıkıntıları gündeme getirip, çözüm arayışlarında aktif olarak yer alacağız ve bu sürecin yakından takipçisi olacağız. Merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamızın da dediği gibi, hayra motor, şerre fren olacağız,” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.