"31 Mart yerel seçimleri ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından yayınladığı mesajla Kocaeli halkına “teşekkür etti”

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 21:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
41 okunma
Google News

. Sosyal medya hesaplarından yazılı olarak açıklama yapan Doç. Dr. Büyükakın şu ifadeleri paylaştı: “31 Mart seçimlerinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geçen beş yılda olduğu gibi, bundan sonra da üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek şehrimize ve şehrimizin güzel insanlarına hizmet ve eserler sunmaya devam edeceğiz. Kocaeli olarak Cumhur Ittifakı’nın en önemli sancaktarı konumundayız, bu sorumluluğun bilinciyle gerçek belediyecilik hizmetlerimizle farkımızı ortaya koyacağız. Verdiğimiz sözleri tuttuk, tutmaya devam edeceğiz. Milletimizin teslim ettiği emaneti en yükseğe taşıma gayretimizi sürdüreceğiz. Dersimize daha çok çalışacak, eksiklikleri giderip Kocaeli'yi yeni yüzyılın parlayan yıldızı haline getireceğiz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.